Superfront | gör om din gamla möbel – fronter, handtag, ben

Nya färger eller kanske färg överhuvudtaget för att nu anamma säsongen 2017:s trender. Återbruk ligger väl oerhört i tiden, inte minst ur en ekonomisk aspekt. Inte kan vi väl byta ut hela möblemanget på grund av en trend *smile*. Gör om din gamla möbel och skapa något eget.

Tips! Byt ut fronter, handtag, ben…

Superfront har en superbra lösning med skräddarsydda fronter, handtag och ben för IKEA:s skåpstommar. Inte sällan används ju IKEA:s skåpstommar av bl.a arkitekter och sen platsbyggs inredningen efter den basen. En chans att bygga ihop något alldeles eget och inte minst uppmanar det till återbruk. Alla Superfronts produkter tillverkas i Sverige förutom stenprodukterna som tillverkas utomlands och självklart har Superfront valt att klimatkompensera sina transporter.

gör om din gamla möbel

gör om din gamla möbel

gör om din gamla möbel

Superfront | fronter – gör om din gamla möbel

Fronterna passar IKEA:s Pax– och Bestå-stommar och då ingår gångjärn. Till fronterna för IKEA:s Metod– och Faktum-stommar medföljer ej gångjärn.

gör om din gamla möbel

Big Fish

gör om din gamla möbel

Blocks

gör om din gamla möbel

Illusion

Fronterna finns i fler mönster och färger så kika in på Superfronts hemsida. Där finner ni också fler interiörbilder för inspiration.

 

Superfront | ben – gör om din gamla möbel

Det finns 11 benmodeller i olika färger och material, här följer ett urval.

gör om din gamla möbel

Captains

gör om din gamla möbel

Balance | Big Balls

 

Superfront | handtag – gör om din gamla möbel

13 handtagsmodeller att välja från i olika färger och material. Till alla handtag medföljer skruvar i rätt längd till fronter som är 16 mm tjocka.

gör om din gamla möbel

Pharmacy | Trunk | Butterfly | Balls

Foton | www.superfront.com

 

Tänk vad lite skulle kunna göra mycket, precis som inom modevärlden är det ju de små detaljerna som gör det. Med erfarenhet från skobranschen vet jag att man kan ha på sig vad som helst så länge man har ett par snygga skor… funkar INTE tvärtom. Jag är övertygad om att detta är helt överförbart till inredning, så gör om din gamla möbel – ta en tråkig byrå och byt ut benen och… sim sala bim!!

 

Önskar er en härlig ny vecka!

 

2 Replies to “Superfront | gör om din gamla möbel – fronter, handtag, ben”

  1. Ur snyggt! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

    1. charlottewarnestad says: Reply

      Visst är det! Trevlig helg!

Leave a Reply